Agrarisch

Asbest eraf, zonnepanelen erop. Niet eerder zo simpel.

Contact

Telefoon:
+31 (0)74 20 330 66

Mail:
info@we-spot.nl

Meer informatie

Thuis in de agrarische sector

We-Spot heeft zijn oorsprong op het platteland van Drenthe via Twente naar de Achterhoek, in de Polder en ver erboven met veel affiniteit met de agrarische sector. Sterker nog: het merendeel van onze gerealiseerde zonnepanelen projecten is op agrarisch gebied. Met name voor die bedrijven die overdag – als de zon schijnt – een grote stroomafname hebben, zijn zonnepanelen interessant. Dit geldt bijvoorbeeld voor melkveehouders met een melkrobot, varkenshouders en kippenhouders met ventilatoren of welke agrarisch ondernemer dan ook. Daarnaast passen zonnepanelen goed in het duurzame agrarische beleid.
We-Spot bied een totaaloplossing voor agrarische bedrijven. Je hebt te maken met één contactpersoon die alles regelt van het verwijderen van asbestdaken tot de vakkundige installatie van zonnepanelen. Begeleiding in de subsidieaanvraag, constructief advies, een duidelijk opbrengstberekening; het hoort er allemaal bij.

Neem contact op met een van onze experts! Deze komt graag vrijblijvend langs om een kijkje te nemen en je verder te informeren over alle mogelijkheden.

Recente agrarische projecten