Over WeSpot

De passende oplossing

Wij bieden een totaaloplossing; iemand die je een nette, goed onderbouwde offerte biedt, duidelijkheid schept over de planning en bij wie je altijd terecht kunt met vragen. Bij We-Spot heb je te maken met één aanspreekpunt, die begeleidt bij zowel de asbestsanering, een eventueel nieuw dak, indien gewenst ook de zonnepanelen op dat splinternieuwe dak en overige “Green Solutions” specifiek voor u situatie.

Het team

Erwin Wes

Eigenaar / Sales Manager

We-Spot stelt de klant écht centraal, in deze uitdagende markt met iedere klant successen weten te behalen! Advies op maat geven, uitstekende service en net dat beetje extra kunnen betekenen. We willen er echt alles aan doen om de klant volledig tevreden te stellen. Als hecht team met een super positieve dynamiek, daar krijgen we ‘energy’ van.

e.wes@we-spot.nl

Michiel Wanders

Project-Sales Manager

Mijn manier van werken kenmerkt zich door praktisch denken en doen. Het leveren van maatwerk, waarin het belang en de wens van de opdrachtgever centraal staan bij het realiseren van een goed advies of project. 25 jaar ervaring in verkoop en advies dakbedekking. Ervaring met asbest- saneren en montage van daken en solar-systemen. Heldere communicatie en korte lijnen.

Luisteren naar de klant en doen wat je beloofd, tevreden klanten en rust in het hoofd.

m.wanders@we-spot.nl 

Kim Benneker

Commercieel Medewerker Binnendienst

Een passende oplossing, eerlijk en persoonlijk advies dat is waar wij voor staan. Ik regel het commerciële stuk achter de schermen, onderhoud (telefonisch) contact met klanten en verzorg het voorbereidende werk voor onze collega’s. Ik zorg dat alles van A tot Z goed geregeld is, zodat onze opdrachtgevers uiteindelijk tevreden zijn met We-Spot én onze service en producten.

info@we-spot.nl

Patrick Holkenbrink

Sales Manager

In 2022 ben ik begonnen als verkoopadviseur bij We-Spot. Hiervoor heb ik al veel ervaring op mogen doen in de zonnepanelen-industrie. Interesse in zonnepanelen? Dan kom ik graag bij jou langs voor een vrijblijvend advies gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Ik onderhoud het contact met onze klanten, en zorg dat wat door ons is besproken wordt uitgevoerd en uitgewerkt. Waar ik energie van krijg is dat mijn klanten tevreden zijn, en dat het eindresultaat voor iedereen naar wens is.

p.holkenbrink@we-spot.nl

Jacco Torny

Sales Manager

In 2023 ben ik begonnen als junior sales manager bij We-Spot. De afgelopen 6 jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met allround werken in het magazijn, geordend en secuur zijn, zijn dan ook de woorden die bij mij passen. Wat ik verder belangrijk vind is klantgericht werken, en kom daarin dan ook graag mijn beloftes na. Ik heb een luisterend oor, ben leergierig en denk graag met u mee. Samen staat bij mij centraal, samen gaan, en doen wat je zegt! Samen naar een passende oplossing zoeken, dat is waar ik mijn energie uit haal.

j.torny@we-spot.nl

Michel Scholten

Project-Sales Manager

In februari 2023 ben ik bij We-Spot begonnen als project Sales manager. Met mijn jarenlange ervaring hoop ik een toegevoegde waarde te zijn voor mijn collega’s en voor onze klanten. Niet denken in problemen maar in oplossingen, een tevreden klant is een blije klant en daar haal ik mijn voldoening uit.

m.scholten@we-spot.nl

Onze partner