Over We-Spot

De passende oplossing

Wij bieden een totaaloplossing; iemand die je een nette, goed onderbouwde offerte biedt, duidelijkheid schept over de planning en bij wie je altijd terecht kunt met vragen. Bij We-Spot heb je te maken met één aanspreekpunt, die begeleidt bij zowel de asbestsanering, een eventueel nieuw dak, indien gewenst ook de zonnepanelen op dat splinternieuwe dak en overige “Green Solutions” specifiek voor jouw situatie.

Het team

Erwin Wes

Eigenaar / Sales Manager

We-Spot stelt de klant écht centraal, in deze uitdagende markt met iedere klant successen weten te behalen! Advies op maat geven, uitstekende service en net dat beetje extra kunnen betekenen. We willen er echt alles aan doen om de klant volledig tevreden te stellen. Als hecht team met een super positieve dynamiek, daar krijgen we ‘energy’ van.

e.wes@we-spot.nl

Michiel Wanders

Project-Sales Manager

Mijn manier van werken kenmerkt zich door praktisch denken en doen. Het leveren van maatwerk, waarin het belang en de wens van de opdrachtgever centraal staan bij het realiseren van een goed advies of project. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in verkoop en advies dakbedekking, ervaring met asbest- saneren en montage van daken en solar-systemen. Heldere communicatie en korte lijnen.

Luisteren naar de klant en doen wat je beloofd, tevreden klanten en rust in het hoofd.

m.wanders@we-spot.nl 

Kim Benneker

Commercieel Medewerker Binnendienst

Een passende oplossing, eerlijk en persoonlijk advies dat is waar wij voor staan. Ik regel het commerciële stuk achter de schermen, onderhoud (telefonisch) contact met klanten en verzorg het voorbereidende werk voor onze collega’s. Ik zorg dat alles van A tot Z goed geregeld is, zodat onze opdrachtgevers uiteindelijk tevreden zijn met We-Spot én onze service en producten.

info@we-spot.nl

Ruud Leeuw

Sales Manager

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat jou het beste advies te geven en geheel te ontzorgen in het hele traject. Samen met jou kijk ik graag naar wat wij voor je kunnen betekenen. Dat is niet alleen het geven van een goed advies maar ook betrokken zijn tot aan de levering of montage. Van begin tot eind ben ik je aanspreekpunt. Mijn doel hierin is het vinden van de meest passende oplossing. Ik sta voor een persoonlijk contact en een eerlijk en goed advies.

r.leeuw@we-spot.nl

Bart Grooten

Meewerkend Uitvoerder

De klant betrekken bij het monteren van de pv instalatie. Hierdoor is de klant altijd tevreden. Mijn motto is: Werk alsof het je eigen huis is. Werk netjes en houd goed contact met de klant. Doordat ik vanuit de praktijk werk, kan ik klanten van A tot Z adviseren over de montage van de installatie. 

b.grooten@we-spot.nl

Onze partner