Over WeSpot

De passende oplossing

Wij bieden een totaaloplossing; iemand die je een nette, goed onderbouwde offerte biedt, duidelijkheid schept over de planning en bij wie je altijd terecht kunt met vragen. Bij We-Spot heb je te maken met één aanspreekpunt, die begeleidt bij zowel de asbestsanering, een eventueel nieuw dak, indien gewenst ook de zonnepanelen op dat splinternieuwe dak en overige “Green Solutions” specifiek voor u situatie.

Het team

Erwin Wes

Sales Manager

We-Spot stelt de klant écht centraal, in deze uitdagende markt met iedere klant successen weten te behalen! Advies op maat geven, uitstekende service en net dat beetje extra kunnen betekenen. We willen er echt alles aan doen om de klant volledig tevreden te stellen. Als hecht team met een super positieve dynamiek, daar krijgen we ‘energy’ van.

e.wes@we-spot.nl

Michiel Wanders

Project-Sales Manager

Mijn manier van werken kenmerkt zich door praktisch denken en doen. Het leveren van maatwerk, waarin het belang en de wens van de opdrachtgever centraal staan bij het realiseren van een goed advies of project. 25 jaar ervaring in verkoop en advies dakbedekking. Ervaring met asbest- saneren en montage van daken en solar-systemen. Heldere communicatie en korte lijnen.

Luisteren naar de klant en doen wat je beloofd, tevreden klanten en rust in het hoofd.

m.wanders@we-spot.nl 

Onze partner