Particulier

Kenmerk van We-Spot is dat wij jou bij alle vragen rond zonnepanelen kunnen ondersteunen.

Contact

Telefoon:
+31 (0)74 20 330 66

Mail:
info@we-spot.nl

Meer informatie

Volledige ondersteuning 

Kenmerk van We-Spot is dat wij jou bij alle vragen rond zonnepanelen kunnen ondersteunen:

  • Keuze zonnepanelen
  • Terugverdientijd zonnepanelen
  • Subsidiemogelijkheden
  • Financiering
  • Installatie van de zonnepanelen
  • Productieregistratie en monitoring systeem
  • Onderhoud en verzekering

Denk jij na over zonnepanelen? Mogelijk staat het milieu en jouw bijdrage daaraan voorop, of misschien denk je juist in de eerste plaats aan het financiële plaatje. Voor veel huishoudens gaat het een niet zonder het ander. Duurzame energie oke, maar je wilt er niet op toeleggen. Sterker nog, jouw investering in zonnepanelen moet renderen.

Dus wil je graag weten of je met zonnepanelen goedkoper uit bent dan met de stroom van jouw elektriciteitsleverancier. En als dat het geval is, hoe snel betaalt de investering zichzelf terug? Wat is het uiteindelijk rendement? Naast de financiële zaken spelen natuurlijk ook de keuzen rond het systeem.

Welk systeem past het best bij jouw behoefte (elektriciteitsverbruik) en de mogelijkheden die jouw woning bieden? Daarom vereist de keuze van het systeem maatwerk. Het gemiddeld jaarverbruik van een Nederlands huishouden is ongeveer 3500 kilowattuur (kWh). Bij jou kan dat afhankelijk van samenstelling van het huishouden en verbruik in dezelfde orde liggen of juist meer of minder zijn.

Systemen met zonnepanelen zijn qua vermogen eenvoudig aan te passen: van 800 à 1000 Wattpiek (Wp) tot een veelvoud daarvan. Ook als de mogelijkheden van jouw woning zonnepanelen in de weg lijken te staan (verkeerde ligging, kapconstructie, monument) kunnen wij vaak tot oplossingen komen. We kunnen plaatsen op een plat dak (maar ook schuurtje, carport of dergelijk), bodemopstelling (rand van de tuin of erf) en ook gevelbevestiging is mogelijk. Als ruimte een probleem is of verplaatsbaarheid, dan kan een zonnevolgsysteem (tracker) uitkomst bieden. Ook hierbij gaat het om maatwerk oplossingen.

Recente particuliere projecten