Services

Over onze Services

WeSpot biedt verschillende services. Door deze services te combineren en op elkaar af te stellen resulteert dit in hogere kwaliteit, lagere kosten en een soepel proces.

Contact

Telefoon:
+31 (0)74 20 330 66

Mail:
info@we-spot.nl

Meer informatie

Zonnepanelen

Duitse kwaliteit voor Nederlandse prijzen. Via We-Spot Green Solutions is het vrij eenvoudig om te kiezen voor Duitse kwaliteit met meer dan 25 jaar expertise in deze branche!

Asbestsanering

Meer dan 20 jaar ervaring met het saneren van asbest. Goede communicatie en één aaspreekpunt mede hierdoor is er geen uitdaging te groot, specifiek voor elke situatie. Hierdoor heeft u niet te maken met onnodig hoge kosten en blijft alles overzichtelijk!

Dakbedekking

Asbest eruit en een nieuw dak erop. Nooit eerder zo simpel. Door onze services te combineren ben u zeker van hoge kwaliteit en een soepel proces.

Stroom opslag

Sla zonne-energie op in een accu. Produceer voortaan uw eigen groene stroom en zet zo uw energieprijs voor de komende jaren vast!

IR verwarming

Een aangename, duurzame warmte met infrarood verwarming. Infrarood verwarmen is een veilige, stille en energiezuinige wijze van verwarmen, de warmte wordt bovendien snel in de kamer verspreid.

Subsidie advies

Actieve adviseurs met passie voor subsidie. Of men nu de subsidieaanvraag van A tot Z wilt uitbesteden of een deel hiervan, wij helpen u graag.