Dakbedekking

Asbest eraf, nieuw dak erop

In 2024 zijn de asbestdaken verboden, daarom is dit het moment om te kiezen voor een volledige renovatie van uw daken! U kijkt vooruit, wilt investeren in uw bedrijfsvoering en de scope breder trekken dan alleen het verwijderen van het asbest. En daarin wilt u het maximaal haalbare: een gedegen aanpak waarbij de werkzaamheden op uw bedrijf gewoon door kunnen gaan. U kiest dus nooit voor half werk. En dat doen wij ook niet!

Contact

Telefoon:
+31 (0)74 20 330 66

Mail:
info@we-spot.nl

Meer informatie

Golfplaten

Met de golfplaat kies je voor een dak dat het welzijn van mens en dier centraal stelt. De eigenschappen van de golfplaten zijn de beste garantie voor een gebouw met een lange levensduur.

Er zijn veel aandachtspunten voor de agrarische sector. Het dak van een schuur speelt een belangrijke rol bij de bouw. Wij kennen de specifieke zaken die van belang zijn voor het juiste klimaat in een stal of loods.

Eigenschappen

 • Geluidwerend
 • Ademend karakter zorgt voor minimale condens
 • Roestvrij en bestand tegen agressieve  invloeden
 • Ruin aanbod aan lengtes, kleuren en hulpstukken
 • Duurzame eigenschappen
 • Weinig onderhoud

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn een manier van dak-en gevelbekleding. Ze bestaan uit metalen platen die als het ware een laag isolerend materiaal tegen elkaar drukken. Sandwichpanelen zijn uitermate geschikt om uw dak en gevel te isoleren en geven een strakke uitstraling. Sandwichpanelen zijn gebruikersvriendelijk en beschikbaar in diverse lengte en dikte.

Eigenschappen

 • Homogene isolatie
 • Voldoende brandwerend
 • Besparing op energie kosten
 • Verschillende afmetingen
 • Diverse kleuren en afwerkingen

Subsidie regelingen

Vanaf 2016 kunt u via de Rijksdienst van Ondernemend Nederland RVO subsidie aanvragen voor het verwijderen van uw asbest dak. Dit betreft een regeling voor particulieren en bedrijven en is door het ministerie van infrastructuur en Milieu in het leven geroepen om de sanering te versnellen.

Per m² wordt er 4,50 euro subsidie gegeven mat een maximum van 25.000 euro per adres.

Voorwaarde bij het toekennen van de subsidie is dat de werkzaamheden door een certificeert bedrijf worden uitgevoerd.

De huidige subsidieregeling loopt tot 31 december 2019. Het budget is niet onuitputtelijk, voor 2017 is deze vastgesteld op 17 miljoen euro

De eventuele provinciale subsidie kunt stapelen op deze nieuwe subsidie regeling

Overige mogelijkheden

Goedkoop lenen voor het weghalen van asbestdaken in Drenthe Om het asbest verwijderen te versnellen is er een speciale regeling voor een lening met lage rente: 1,5 procent. Particulieren, MKB- en agrarische bedrijven, verengingen en stichtingen die een asbest dak hebben een beroep doen op deze regeling voor het saneren en vervangen van het dak. SDE zonnepanelen  Erwin Hans

Wij kunnen deze lening voor u aanvragen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen. Ook dit is onderdeel van onze totaaloplossing.