Stroom opslag

Ruime ervaring met accu’s voor zowel huishoudens als zakelijke markt in combinatie met zonnepanelen

Zelf opgewekte energie met zonnepanelen opslaan in een accu kan het opwekken van stroom nog aantrekkelijker maken. De accusystemen fungeren als opslag en back-up voor als de natuurlijke energiebron het laat afweten. De introductie van accu’s is een grote stap naar een transformatie van de energie-infrastructuur in de wereld. Huishoudens en bedrijven die zelf energie opwekken, worden met een accu steeds minder afhankelijk van energieaanbieders.

Contact

Telefoon:
+31 (0)74 20 330 66

Mail:
info@we-spot.nl

Meer informatie

Solax

Solax, een onderdeel van de Suntellite Group, is een “State of the Art” zonnestroom omvormer producent en heeft zich als doel gesteld om zowel kwantitatief, kwalitatief als innovatief bij de beste omvormer producenten van Europa te gaan behoren. Om dit kwalitatief hoge niveau te behalen gebruikt Solax voor >95% wereldmerk componenten zoals o.a. Infineon, Rubicon, Texas Instrument e.d.

SolaX hybrid-opslagsysteem
Innovatief neemt Solax het initiatief door te komen met de Solax X-Hybrid, een on grid zonnestroom omvormer met batterij opslag, zodat de stroom die overdag geproduceerd wordt ’s nachts kan worden gebruikt waarmee de afhankelijkheid van het stroomnet geminimaliseerd wordt.

Deze Solax X-Hybrid omvormer is leverbaar in drie uitvoeringen. Batterijen zijn leverbaar in Gel en Lithium Ion. Het prijsniveau van deze omvormer maakt dat ook in Nederland de invoering van deze X-Hybrid met zonnestroomopslag mogelijk is.

De Solax Power Box van het merk SolaxPower is een batterij voor het opslaan van zonne-energie. In feite is het een box met daarin een hybride omvormers, kabels en een accupakket. De accu is een lithum batterij waarmee je tot 14.4kWh kunt opslaan. Zo kun je ook op momenten wanneer de zon niet schijnt, zonnestroom gebruiken.

 • 10 jaar garantie
 • Hybride omvormer en energieopslag in één
 • Hoge kwaliteit lithium-ion batterijen

Naast de hybride zonnestroom Inverters produceert Solax; Single phase, Single Phase dual mppt en Three phase dual mpp inverters allen voorzien van wifi. Onder andere het lage opstart- en werk voltage maakt dat een Solax inverter in de praktijk meer uren en dus meer stroom produceert dan andere bekende merk inverters

Tesla Powerwall

Het innovatieve bedrijf Tesla dat naast de bekende elektrische auto’s, ook batterij-systemen levert voor opslag van door zonnepanelen geproduceerde elektriciteit, onze partner ZSD Solar officieel gecertificeerd als installateur van hun Powerwall producten. Alléén wanneer een Powerwall is geïnstalleerd door een officieel erkende Tesla installateur, is de garantie op het product geldig; het is daarom van belang dat dit door de juiste vakmensen gebeurt.

Tesla Powerwall voor een duurzaam huis
Met de thuisbatterij kan het gebruik van duurzame energie worden vergroot. Hierdoor ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Wij zijn blij met deze kwalitatieve aanvulling van ons assortiment en de extra mogelijkheden die we hierdoor kunnen bieden.

Dag en nacht eigen zonne-energie
De Tesla Powerwall slaat de zonne-energie die overdag wordt opgewekt via de zonnepanelen op.  Deze energie kun je ’s avonds gebruiken. Je maakt dus dag en nacht gebruik van eigen zonne-energie omdat je niet hoeft terug te leveren aan het net. Met de Tesla Powerwall gebruik je dus zoveel mogelijk zonne-energie zelf. Dat kan juist wanneer de vraag naar stroom het grootst is: in de avond.

 • Voordelen Powerwall
 • Energieopslag voor een duurzaam huis
 • Elektriciteit uit zonne-energie ook na zonsondergang
 • Onafhankelijk van het elektriciteitsnet
 • Noodstroomvoorziening
 • Veilige, mooi functionele onderhoudsvrije thuisbatterij
 • Volgens actuele bewezen technologie
 • Brengt uw aansluitwaarde omlaag. Geschikt voor peak-shaving.