Technisch en/of commercieel Montage Medewerker Buitendienst

Contact

Past deze baan bij jou? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

info@we-spot.nl 

Montage medewerker bij We-Spot

We-Spot B.V. voor het leveren en montage van zonnepanelen, dakbedekking, sanering en alles omtrent duurzame energie is op zoek naar een montage verkoop assistent in het werkveld.

Voor onze vaste Project-Sales Manager in het werkveld is men op zoek naar een leergierig technisch assistent en monteur. Iemand die van aanpakken weet en werk ziet liggen.

Je krijgt de kans om diverse werkzaamheden te leren, omvormers ophangen en aansluiten. Laden en lossen van materiaal, hebben van een rijbewijs liefst met (BE) aanhanger.

Daarnaast krijg je de kans om te leren voor werkzaamheden zoals ‘opname van werkzaamheden’ en
maken van offertes en te zijner tijd ook zelfstandig hiermee op pad zal mogen gaan.

Actueel hebben we veel werkzaamheden met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen en bijbehorende omvormers. Als bedrijf begeleiden wij alles voor dit soort zaken. We hebben 1 medewerker deze combineert zowel de uitvoering als verkoop van door ons aangeboden
producten.

Deze dient je allereerst te ondersteunen in zijn werkzaamheden, zodat je al doende leert en zichzelf de
werkzaamheden eigen maakt. Laden, lossen van materialen en op de bouw als een handlanger. Aanreiken van zaken. Meehelpen van plaatsen van bijvoorbeeld omvormers.

Je krijgt de ruimte om te laten zien waar je goed in bent. Gevoel voor techniek is een pré. Graag willen we dat je alle werkzaamheden en facetten zal ervaren van ons bedrijf waarna je vervolgens je kunt ontplooien binnen ons bedrijf, kortom we zouden diegene graag een nieuwe hobby bieden!

Eisen

  • Technisch inzicht (Bouw-Electrotechniek)
  • Fysiek zwaar werk aankunnen
  • Werk zien liggen
  • Leergierig zijn en (zowel zelf als samen) ontdekken waar je goed in bent
  • Commercieel inzicht is een pre
  • Zuinig zijn op gereedschap en materialen
  • Werken in vertrouwen. Open communiceren met je collega

Contract

40 uren per week (mogelijk ook minder in combinatie met school, woon/werk traject). Werkgever staat open voor iemand die TZT ook weer opleiding wil volgen.
Beloning in overleg.

Dienstverband In eerste instantie tijdelijk. In toekomst mogelijk vast.

Enthousiast?

Ben jij die toekomstige spontane collega die ons team komt versterken? Stuur dan je cv en motivatie via e-mail naar info@we-spot.nl t.a.v. Dhr. E. Wes. Voor meer informatie over de functie is telefonisch contact mogelijk op nummer +31 (0)6 – 46 18 44 49.